Material för fantasi

En morgon, ett par dagar efter ett sent snöfall denna vår, tittade jag ut genom fönstret och fick syn på detta. Vanlig snö? – Javisst, men jag fick intrycket av att en elefant stack fram snabel och huvud därborta! Senare fick jag ett alternativ intryck, nämligen en fågel med väldigt stor näbb. En storspov med förväxt näbb kanske?

Så här såg snön ut senare samma dag. Först såg jag inget speciellt, men så kom det: en fisk eller en liten val, som häver sig upp i ett djärvt hopp över vattnet! – Jaja, med lite fantasi kan man se mycket! – Du kanske ser något annat, eller inget annat än en frusen klump av snö?

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Material för fantasi

  1. Hans skriver:

    Arkeologiska sensationer !

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s