Om mig

Gammal stockholmare som sedan april 2006  fotograferar med fick-kameror av märke Canon Ixus men även med Nikon D3100. Ibland är det som dokumentation, ibland som någon sorts konstnärlig avbildning, men förhoppningsvis alltid med något innehåll av värde. Dessutom kan teckningar eller målningar dyka upp här någon gång. Bilderna som publiceras är ibland dagsaktuella, ibland gamla. För närvarande är det uppdatering dagligen, men det garanterar jag inte framöver.

Även i stenarna finns skönhet:

10 kommentarer till Om mig

 1. Gösta Ask skriver:

  En annan gammal stockholmare hittade en annan sten inmurad nära korsningen Timmermansgatan/Wollmar Yxkullsgatan:

  Den har en del gemensamt med stenen på din ”Om mig”-sida. Fast din sten är ju mer av ett oskrivet blad, så att säga. Skönheten – eller smärtan, om man så vill – ligger väl i betraktarens öga.

  Vänligen,
  /Gösta Ask

  Gilla

 2. bloggarbjorn skriver:

  Tack för kommentaren Gösta. Intressant, måste komma ihåg att försöka spana efter stenen med den hjärtskärande (får man väl säga) texten när jag rör mig i de där kvarteren!

  Gilla

 3. Eaqhan skriver:

  ”Även i stenarna finns skönhet”
  Jodå och väldigt lyckat.

  /Skvitt

  Gilla

 4. Johnc292 skriver:

  Hi, Neat post. There’s a problem with your site in internet explorer, would test this IE still is the market leader and a good portion of people will miss your excellent writing because of this problem. feakkgdfgcec

  Gilla

 5. Hej Björn!! Jag snubblade över en av dina tecknignar vid en bildsökning på nätet och har nu ett par frågor till dig om den. Kontakta mig på min epost nedan är du snäll!!
  mvh
  Torbjörn Häggmark, Hjoggböle, Skellefteå

  Gilla

 6. Tony Axelsson skriver:

  Hej! Fina bilder på det gamla klottret. Jag undrar om jag får tillåtelse att posta desaa forin på min Instagram och Facebook? /Tony

  Gilla

 7. bloggarbjorn skriver:

  Ja, det kan du skriva.

  Vad det gäller foton så är tumregeln den att svartvita bilder är tagna 1975-1980 (köpte kamera sommaren 1975 och tröttnade på mörkrumsblaskandet omkring 1980) men jag har sällan datum såvida det inte går att lista ut det av bilden (normalt Första maj-bilder).
  Nyare digitalkamerabilder har jag givetvis koll på. Vad det gäller äldre färgbilder så är det samma som med svartvita: sällan datum, förutom ett mindre antal som jag tog med en kamera som la in datum på bilden.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s