Sned blick

”Jaså, vad vill den där figuren då? Ta en bild, det får väl gå an. Tur att man är försedd med fräsch välputsad fjäderdräkt!”

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sned blick

  1. Agneta Croneld skriver:

    Apropå din kisande vän på bilden: Lyssnade du på fågelsångsnatten i P1 igår natt? Jag tycker det är fantastiskt! Just nu är det härligt med fågelsången i trädgården och lövdungarna runt omkring. Näktergal och gök och trastar o tättingar osv hela tiden. Livet självt på nåot vis!

    Gilla

  2. bloggarbjorn skriver:

    Nej, har bara lyssnat på fåglarna själv ute i naturen, i den mån de öppnar näbben och yttrar något. Såväl näktergal som gök hördes i Ågesta i förrgår, enkelbeckasiner surrade, skrattmåsar väsnades, taltrastar höll tal, etc etc. Och nu är vi någonstans mellan hägg och syrén här i Stockholm. Härliga tider!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s